Uvodna stran
Novice
Sodelujoča podjetja
Nagrajeni avtorji
Posnetki predavanj
Galerija slik
Organizatorji
* Programski svet
* Programski odbor
* Organizacijski odbor
Teme posvetovanja
Urnik
Kontakti

Za medije

Pogled nazaj:
  DSI 2003
  DSI 2004
  DSI 2005
Prireditelj

Slovensko društvo Informatika


Organizator


O straneh

Organizatorji

Prireditelj:
Slovensko društvo INFORMATIKA
Slovensko društvo INFORMATIKA je nepridobitno združenje strokovnjakov, ki delujejo na različnih področjih informatike in informacijske tehnologije v podjetjih, na univerzah in v javni upravi. Ustanovljeno je bilo leta 1972 kmalu po kongresu Mednarodne zveze za obdelavo podatkov (International Federation for Information Processing, IFIP), ki je bil istega leta v Ljubljani. Danes ima okoli 300 članov in izdaja strokovno revijo Uporabna informatika ter znanstveno revijo Informatica.
Poleg tega društvo prireja strokovna srečanja, od katerih so tradicionalni strokovni dogodek leta posvetovanje Dnevi slovenske informatike.

Organizator:

IPMIT d.o.o. kot svetovalno podjetje deluje na področjih informacijske tehnologije, projektnega managementa in poslovnih študij. Deluje tudi kot raziskovalna organizacija in se povezuje z raziskovalnimi organizacijami na področju svojega dela doma in v tujini. S svojimi storitvami pokriva naslednja področja: Strateško obvladovanje informatike in informacijskih sistemov, Celovita podpora izvedbi projektov informacijske tehnologije (IT), Celovite rešitve, IT “outsourcing”, Poslovne študije, Projektno vodenje, Kakovost, Optimizacija poslovnih procesov, Črpanje EU sredstev, Prehod v informacijsko družbo in Usposabljanja. Svojim partnerjem zagotavlja pogoje za uspešno in učinkovito poslovanje. IPMIT d.o.o. s pomočjo kakovostnih svetovalnih storitev dosega zaupanje in zadovoljstvo naročnikov, kar mu omogoča razvoj in rast.


Velika pokrovitelja


Pokrovitelji

Pokrovitelj opreme

Medijski pokrovitelji